Zoeken

Hoe deze site te bekijken?

Het menu links word geactiveerd door met de muispijl erover te bewegen, als men met de linkermuisknop op een item klikt dan word de betreffende pagina geopend.

Hoe foto's bekijken?

Onder ieder item gaat zie je foto's staan, ga daarop staan met de muispijl en klik dan links, de fotopagina van de betreffende pagina gaat dan open en men ziet dan de foto "thumbnails". Door op zo een thumbnail te gaan staan met de muispijl krijgt men een beschrijving van die foto, door de linkermuistoets te klikken vergroot de foto in een apart venster, onderaan dat venster staan een aantal knoppen, vergelijkbaar met een cd of dvd speler, door op snel vooruit te klikken ziet men de volgende foto, met snel achteruit ziet men de vorige foto. Door op spelen (driehoekje) te klikken start men een diashow van alle foto's in dat item met een interval van 5 seconden, om de foto langer te bekijken kan men gewoon met de muispijl op de foto gaan staan, zolang de pijl er blijft opstaan pauzeerd de diashow, als je de muispijl terug uit het fotovenster haalt gaat de diashow verder. Ook onder ieder artikel staat een link naar de betreffende foto's.

Hoe kan ik contact opnemen?

Om contact op te nemen met ons kan je op contact bovenaan op de homepagina klikken, je hebt dan de mogelijkheid om vragen of suggesties te sturen naar mijn email adres.